Kontaktnumre Tlf:

Leif Balto         +47 979 68 300

Epost Leif

Georges Nasr  +47 958 16 728

Epost Georges

botox restylane fettfjerning fettsuging alta lakselv finnmark kauto kautokeino tana vadsø kirkenes ansiktsløft hudpeeling kosmetisk kirurgi estetisk medisin

Botox /Azzalure mot rynker

 

Alle ønsker om å se opplagt og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser eldre, «strenge» eller irriterte ut. Botox er en effektiv behandling som fjerner rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner og effekten varer i snitt 3–5 måneder.

 

Vårt fokus på å levere den beste kvaliteten, både medisinsk og servicemessig, bidrar til at mange føler seg ekstra trygge og spesielt ivaretatt hos oss. Vi har lang erfaring med Botox og kan vise til svært gode resultater. Hos oss utføres Botox-injeksjoner av lege med spesialutdannelse innen kosmetisk behandling.

 

Botox er et registrert legemiddel som benyttes til å fjerne rynker. Botox virker på de små ansiktsmusklene og hindrer at disse trekker seg sammen. Dermed blir den overliggende huden jevnere og rynker glattes ut.

 

Botox settes med en tynn nål og gir lite ubehag. Effekten kommer etter noen dager og varer i 3-5 måneder.

 

Botox brukt til å fjerne rynker er nå den mest vanlige kosmetiske behandlingen i Norge og USA. I Norge har vi hatt erfaring med denne type behandling i 10 år og ingen alvorlige bivirkninger er registrert.

 

Hva er Botox/Azzalure?

Botox/Azzalure fra legemiddelfirmaet Galderma er et registrert legemiddel, et renset protein som injiseres i små volum i ansiktsmusklaturen for å få de til og slappe av, slik at linjene glattes delvis eller helt ut.

 

Slik utføres behandlingen

Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, og behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca 20 min. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet.

Etter injeksjonen tar det 2-3 dager før Botox begynner å virke og inntil 7 dager før man får full effekt.

 

 

Områder man kan behandle

Følgende områder er det vanlig å behandle med Botox / Azzalure:

Glabella: sinterynken, mellom øyenbrynene er det området som aller oftest blir behandlet.

Kråkeføtter: smilerynkene

Panne: tversoverlinjene i pannen

Virkningen på disse områdene blir naturligvis ikke så uttalte og varige som ved henholdsvis ansiktsløft eller andre plastikkirurgiske operasjoner.

 

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne og gjenta behandlingen 2-3 ganger i året.. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

 

Bivirkninger?

Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i  1-2 uker. Fordi effekten av Botox er forbigående  er også bivirkningene forbigående.

 

Kombinasjon med andre behandlinger

Botox brukes ofte i tillegg til plastikkirurgiske inngrep og andre kosmetiske behandlinger for å få best mulig resultat.  Ved behandling av rynker er det vanlig å bruke Botox i kombinasjon med Restylane, som inneholder et naturlig stoff (hyaluronsyre) som fyller ut rynker. Man ser også at effekten av Juvederm varer lenger om man bruker Botox i tillegg. Ved ansiktsløftning / facelift kan det være effektivt samtidig å gi rynkebehandling med Botox fordi ikke alle rynker glattes like mye ut ved et ansiktsløft. Ved rynkefjerning med laser er det ganske vanlig å forbehandle visse partier i ansiktet med både medisinske huprogram som for eksempel Sesderma og Botox. Botoxbehandling kan også trygt brukes samtidig med øyelokksplastikk. Det er også ganske vanlig at pasienter får behandling med Botox eller Restylane samtidig med at de gjennomgår en helt annen operasjon, for eksempel brystforstørrelse med silikon.

 

.

Alle priser på kosmetiske behandlinger finner du her!

 

Vil du booke en forundersøkelse? Send forespørsel her!

 

hudkirurgi aquamassasje hudklinikk finnmark hudklinikk alta velvære finnmark akupunktur finnmark akupunktur alta fysikalsk behandling

Copyright© 2013  Design by Kevork