Kontaktnumre Tlf:

Leif Balto         +47 979 68 300

Epost Leif

Georges Nasr  +47 958 16 728

Epost Georges

botox restylane fettfjerning fettsuging alta lakselv finnmark kauto kautokeino tana vadsø kirkenes ansiktsløft hudpeeling kosmetisk kirurgi estetisk medisin

CoolSculpting - en "cool" løsning

 

Vanskelig fett som ikke ser ut til å slippe taket? Uansett hvor mye tid og krefter du legger i å spise sunt og trene, gir det nærmest ingen synlige resultater. Det virker umulig å få fjernet bilringen eller kjærlighets-håndtakene. Du ser deg nødt til å leve med det, eller vurdere et kirurgisk inngrep.

 

Det er her vi kan hjelpe, og derfor tilbyr vi nå CoolSculpting®.

 

CoolSculpting er utviklet av Harvard forskere, en unik, patentert, klinisk bevist prosedyre, som innebærer nedkjøling av fettceller uten å skade huden. Ingen kniver. Ingen avsugsslanger. Ingen nåler. Ingen lasere. Og ikke minst, etter behandlingen, gå rett tilbake til din normale hverdag.

 

Det finnes ulovlige kopier av Coolsculpting fra Spania (Lipocryo) og Kina som ikke har den samme dokumenterte sikkerheten eller kan gi de samme gode resultatene som originalmetoden. CoolSculpting-metoden er godkjent av den amerikanske helsemyndigheten FDA, som har verdens strengeste krav til medisinsk dokumentert virkning av sikkerhet.

 

Etter behandling med CoolSculpting, i gjennomsnitt, vil du se en 20-30% reduksjon av fett i det behandlede området etter ett besøk. Du kan tape enda mer med flere behandlinger, dersom du og din terapeut finner det nødvendig. Hva betyr det? Kort sagt, klærne dine passer bedre, du ser bedre ut, men ikke minst, du føler deg vel. Fettcellene er naturlig fjernet fra kroppen din over de neste månedene, slik at du føler deg mer som deg selv igjen. Det er helt non- invasiv (uten kirurgiske inngrep), FDA-klarert, og det er normalt ikke behov for noe fravær - med mindre du teller det å lese en bok eller sjekke e-post under timen din som fravær. Nå er det opp til deg å opprettholde din vekt med normalt kosthold og mosjon. Si hei til deg selv igjen.

 

Behandlingen utføres av sertifisert og offentlig godkjent helsepersonell, med ansvarlig lege.

 

 

 

Behandlingsområder for Coolsculpting

 

 - Fett på mage

 

 - "Love handle"

 

 - Mamma-mage etter graviditet

 

 - Buksekant-fold

 

 - BH-fold

 

 - Fett på arm

 

 - Fett på innside av lår

 

 - Fett på ytterside av lår

 

 - Fett på innerside av kne

 

 - Redusere store bryster

 

 

Priser på behandling med Coolsculpting finner du her!

 

Mer informasjon om behandling med Coolsculpting finner du her!

 

Vil du booke en forundersøkelse? Send forespørsel her!

hudkirurgi aquamassasje hudklinikk finnmark hudklinikk alta velvære finnmark akupunktur finnmark akupunktur alta fysikalsk behandling

Copyright© 2013  Design by Kevork