Kontaktnumre Tlf:

Leif Balto         +47 979 68 300

Epost Leif

Georges Nasr  +47 958 16 728

Epost Georges

botox restylane fettfjerning fettsuging alta lakselv finnmark kauto kautokeino tana vadsø kirkenes ansiktsløft hudpeeling kosmetisk kirurgi estetisk medisin

Facelift med Sculptra

 

Facelift uten kirurgi

Ønsker du en facelift uten kirurgi kan vi tilby en injeksjonsbehandling som heter Sculptra. Facelift med Sculptra bygger opp hudvolum, stimulerer hudens egen collagen, bygger opp cellene og løfter huden innenfra på en naturlig måte. Det er en mild form for ansiktsløft der du unngår kniven.

Du trenger vanligvis 4 - 6 ampuller over 3 - 5 behandlinger for at resultatet skal bli bra. Det er forskjell på en pasient som er 40 år med lite rynker og en som er 65 år med flere rynker og tap av fett i underhuden. Vi bruker 3-5 ukers intervall mellom hver facelift behandling. Resultatene kommer etter 6 måneder, ansiktet og huden glattes ut og gjenvinner spenst og jevnhet. Rynker og linjer reduseres markant og du vil gradvis se et yngre ansikt i speilet – ditt ansikt!

 

Områder som egner seg godt for facelift med Sculptra:   ANSIKT og HENDER

- Vi øker ansiktsvolumen som igjen strekker huden og gir et løf. Innsunket og slapp hud i kinnene

- Dype rynker og folder fra nesen og munnen (nasolabiale folder)

- Rynker og linjer ved munnen (marionette linjer)

- Dype arr dvs. kvisearr

- Rynker og linjer på kinn speielt rundt øynene.

 

Smerter/bedøvelse:

Bedøvelse settes samtidig med sculptra og vi bruker også kjøling på huden samtidig.

 

Facelift med varighet optill 7 år:

Det som er viktig er du som pasient skjønner at oppbyggingen av volum tar tid og det er din egen kropp som gjør det. Du ser ingen resultat før etter 6 måneder.  Kliniske studier har vist at Sculptra har en varighet på mer enn 3 år (på topp) så vil huden igjen bli tynnere og sculptraeffekten er borte etter 5-7 år. Du kan etter 3-4 år ta 1-3 nye ampuller for å forlenge effekten igjen i 3-4 år.

 

 

 

 

 

Hvordan virker Sculptra?

Sculptra er formulert som mikropartikler av melkesyre (Poly-L-lactid acid: PLLA), og er blandet i sterilt vann når det injiseres. Blandingen settes under huden, hvor den antas å stimulere fibroblastene og videre kollagenproduksjon etterhvert som partiklene langsomt brytes ned av kroppen. Sculptra virker ved å øke volumet i innsunkne områder over tid. Etter bare 2 - 3 behandlinger med 4 - 6 ukers intervaller gir Sculptra® en gradvis og merkbar forandring med et naturlig og ungdommelig ansikt som resultat. I motsetning til andre behandlinger varer Sculptra i over to år.

 

Sculptra injiseres dypt i dermis eller det subkutane laget i huden.

Sculptra fyller umiddelbart ut rynker eller folder som skyldes volumtap.

Innen få dager vil vanninnholdet i Sculptra bli absorbert av kroppen og volumtapet vil gjenoppstå. Mikropartiklene i Sculptra vil deretter starte en naturlig prosess med å revitalisere hudens egen kollagenproduksjon slik at rynker og folder glattes ut.

Fremfor å bruke et fremmed materiale til å erstatte tapt volum, virker Sculptra helt naturlig ved å stimulere kroppens egen kollagenproduksjon som gir et gradvis og langvarig skjønnhetsløft.

Resultatene vil være merkbare innen et par uker. Full forbedring kan sees etter 2 - 3 behandlinger.

 

Bivirkninger:

Det aktive virkestoffet i Sculptra har vært benyttet i medisinsk sammenheng i mer enn 10 år. Siden 1999 er mer enn 150.000 pasienter behandlet med Sculptra som er 100% biokompatibel og 100% nedbrytbar. Ingen allergitesting er nødvendig før behandling. Flere kliniske studier viser at Sculptra har en bivirkning som kommer etter 2-3 måneder:

 

- små kuler ( < 10% som er behandlet ), det som er viktig er at pasienter med autoimune sykdommer, reumatiske sykdommer får disse problemene hyppigere. Om du får små kuler skal du kontakte oss for behandling.

 

Priser på Sculptra behandlinger finner du her!

 

Mer informasjon om behandling med Sculptra finner du her! (Engelsk)

 

Vil du booke en forundersøkelse. Send forespørsel her!

 

 

hudkirurgi aquamassasje hudklinikk finnmark hudklinikk alta velvære finnmark akupunktur finnmark akupunktur alta fysikalsk behandling

Copyright© 2013  Design by Kevork